Centre Veterinari Sant Just

TORNAR

   
 

AVÍS LEGAL

Objecte

El present lloc web té per objecte donar a conèixer els productes i serveis per la cura d’animals i té un caràcter merament informatiu.

Sonia Moreno Herraiz no serà en cap cas responsable dels errors o omissions que poguessin existir en la informació facilitada, ni de l’aplicació o ús concret que pogués fer-se de la mateixa.Sonia Moreno Herraiz es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense previ avís el contingut de la web, el present Avís Legal així com les condicions d’ús que poguessin resultar aplicables a la present web.

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular d’aquesta Web: (www.centreveterinarisantjust.com)

Denominació Social: SONIA MORENO HERRAIZ
Adreça: C/ Miquel Reverter, núm. 4 Sant Just Desvern 08960 Barcelona (Espanya).
Telèfon: 933728705, e-mail: centreveterinarisantjust@hotmail.com
CIF: 43518968R

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de la Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a SONIA MORENO HERRAIZ, i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense permís i per escrit de SONIA MORENO HERRAIZ
L’accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió dels esmentats drets per part de SONIA MORENO HERRAIZ, tret que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes i serveis.
Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc Web per a la seva utilització amb fins comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.
SONIA MORENO HERRAIZ, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l’esmentada utilització o ús de la informació.
Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que pugui fer-se’n de la informació continguda en la mateixa és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.
L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb fins o efectes il·lícits o lesius, a no fer malbé o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que pugui ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

SONIA MORENO HERRAIZ, es reserva el dret a modificar els continguts de l’oferta comercial dels productes quan ho estimi oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.
SONIA MORENO HERRAIZ, no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc Web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

Política de Protecció de Dades

D’acord amb el què estableix la normativa europea de Protecció de Dades, en el reglament 2016/679 (RGPD), l’informem de forma clara i detallada de l'ús que fem de les seves dades personals:

Qui és el responsable de les seves dades?

Identitat: SONIA MORENO HERRAIZ CIF: 43518968R
Adreça: C/ Miquel Reverter, núm. 4 Sant Just Desvern (08960 Barcelona).
Telèfon: 933728705
Correu elect: centreveterinarisantjust@hotmail.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

Tractem la informació que ens facilita les persones interessades amb la finalitat de dur a terme el servei sol·licitat.

Quant temps es conservaran les seves dades?

Les seves dades es conservaran mentre no es sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades personals?

La base legal és el seu consentiment.

A quin destinatari es comunicaran les seves dades?

Les seves dades no es cedirán a tercers, tret que hi hagi obligació legal.

Quins són els seus drets?

Pot exercir el seu dret d’accés a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar la seva cancelació quan les seves dades ja no siguin necessàries per les finalitats per les que van ser recollides. Té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que afecti de manera retroactiva al tractament de les seves dades personals realitzat fins el moment. Pot exercir els seus drets en l’adreça professionals, al c/ Miquel Reverter, núm. 4, 08960 Sant Just Desvern, o sol·licitar-ho per mail a centreveterinarisantjust@hotmail.com juntament amb una còpia del document legal que l’identifiqui. En cas de no tenir una resposta satisfactòria, si ho desitga, pot realitzar una reclamació o obtenir més informació respecte els seus drets en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, al carrer Jorge Juan núm. 6 de Madrid

Enllaços

Al punxar en qualsevol dels enllaços (o hiperenllaços) que puguin aparèixer en el nostre lloc web, vostè accepta fer-ho a títol informatiu i reconeix que SONIA MORENO HERRAIZ no exerceix cap control sobre ni respon del contingut de la informació a la que accedeixi.

Política de protecció de menors

Queda prohibit l’accés i ús d’aquest lloc Web als menors de 14 anys que no estiguin degudament autoritzats. SONIA MORENO HERRAIZ, entén que des del moment en que un menor accedeix a aquesta Web, compta amb el permís dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.
SONIA MORENO HERRAIZ, recorda a les persones majors d’edat que tinguin al seu càrrec a menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per a sol·licitar alguna informació o servei.
També se’ls informa que existeixen programes informàtics per acotar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents condicions es regeixen per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació.
Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del disposat en les presents disposicions, i amb renúncia expressa a qualsevol altre fuoro que pogués correspondre, l’Usuari acorda sotmetre’s a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya).